Αποδίδει η διανομή φυλλαδίων;

Η διανομή φυλλαδίων είναι μία ενέργεια άμεσης πώλησης και πραγματοποιείται διεθνώς εδώ και 50 χρόνια προσφέροντας 1% απόδοσης ανεξαρτήτου του τρόπου διανομής που θα επιλέξεις. Για παράδειγμα, διανέμοντας 10.000 φυλλάδια θα αποκτήσεις περίπου 100 νέους πελάτες. Το ποσοστό αυτό μπορεί να διαφέρει από κλάδο σε κλάδο. Ωστόσο, μεγάλο ρόλο κατέχει ο σχεδιασμός του φυλλαδίου σου, το οποίο θα πρέπει να αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα, να αποδεικνύει στο δυνητικό σου πελάτη ότι με το προϊόν ή την υπηρεσία σου θα καλύψει την ανάγκη του και τέλος, να του παρέχεις κάποιο κίνητρο για να σε επισκεφτεί και να αγοράσει από εσένα.

Ποιοι μοιράζουν τα φυλλάδια μου; Πως ξέρω ότι θα μοιραστούν;

Το προσωπικό μας είναι οργανωμένο σε ομάδες και ελέγχεται από τον προϊστάμενο της διανομής ο οποίος επιβλέπει και καθοδηγεί την όλη διαδικασία. Η παρουσία μας στην ελληνική αγορά από το 2013, αποδεικνύει καθημερινά ότι τα φυλλάδια που διανείμουμε, μοιράζονται όλα και η απόδοση της ενέργειας διανομής είναι πολύ καλή.

Ωστόσο, ανά πάσα στιγμή μπορείς να παρευρεθείτε στην περιοχή όπου πραγματοποιείται η διανομή των φυλλαδίων σου και να παρακολουθήσεις την ενέργεια από κοντά.

Πόσα φυλλάδια πρέπει να μοιράσω;

Ο όγκος των φυλλαδίων που χρειάζεται να μοιράσετε εξαρτάται από τον τύπο της επιχείρησης, τους στόχους που θέλετε να πετύχετε και την ακτίνα δράσης σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προτείνουμε την βέλτιστο αριθμό φυλλαδίων για την δική σας περίπτωση.

Σε ποιες περιοχές διανέμετε;

Η DBpromotion αναλαμβάνει διανομές σε όλη την Αττική.

Ζητήστε μας προσφορά για την διανομή των φυλλαδίων σας.

Καλέστε μας στο 210 300 77 16